Power Dynamics Deck750

182171

színpad lépcső korlát (Bal oldali)

86 999 Ft
Leírás

Műszaki adatok:
- Minimum 4 lépcsőfokhoz
- Speciális kialakítás, kifejezetten a Deck750 állítható lépcsőihez
- Segítségével egyszerűen biztonságossá tehető a lépcső
- Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmazható
- Bal oldali
- Ideális rendezvényekre, koncertekre, színházakba
- Professzionális felhasználásra tervezve
- Európai gyártás (nem kínai import)

Termékleírás:
A Power Dynamics Deck 750 a holland gyártó legújabb és legmodernebb színpad szériája, melyet 2016 tavaszán mutattak be a Frankfurtban, a Musicmesse kiállításon. A Deck 750 a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelel, az egyik legmodernebb színpad a hazai piacon. Általános terhelhetősége 750 kg/m², mialatt alumínium elemeinek köszönhetően tömege nagyon kedvező (16kg/m²). Rétegelt lemez padlója speciális Hexa anti-slip barázdákkal és csúszásgátló, vízálló festéssel van kezelve, így a színpad mind beltéren, mind kültéren alkalmazható. A Deck 750 szériában több, mint 50 terméket találunk. Különböző méretű padlókat, fix és állítható magasságú lábakat, korlátokat, lépcsőket, rögzítőket, szállító kocsikat és különböző egyéb kiegészítőket. A színpad méreteit tekintve gyakorlatilag nincsenek határok. Akár a néhány méteres mini színpadtól kezdve, a nagyobb rendezvényekhez szükséges színpadok is összeállíthatók vele. A magasságot tekintve is széles a kínálat. A legkisebb fix láb mindössze 20cm magasságú, míg a legnagyobb láb segítségével a színpad 180cm magasságig is emelhető.  A Deck 750 egy prémium minőségű színpadrendszer, mely gyakorlatilag bármilyen szintű felhasználásra optimális választás lehet. Ajánlani tudjuk hangosítók, rendezvényszervezők részére, de fix helyekre, művelődési házakba, discokba is kiváló választás.

A Deck 750 rendkívül jól variálható, a helyszíni adottságokhoz igazodva. Termékeink között az összes hozzá kapcsolódó elem megtalálható, illetve komplett összeállítások, speciális csomagok is vásárolhatók. A komplett összeállításokat úgy állítottuk össze, hogy azok minden szükséges elemet tartalmazzanak, ami az adott méretű színpadhoz szükséges.

Aki színpadot szeretne összeállítani, célszerű megnéznie a gyártó videóját, melyből nagyon sokat lehet tanulni. Első lépésben határozza meg, hogy nagyjából milyen méretű színpadra van szüksége. Célszerű a legnagyobb méretű padlókat választani. Padlók 100x200cm, 100x100cm, 50x200cm, 50x100cm méretben érhetők el. A megfelelő számú padló kiválasztása után következik a lábak kiválasztása. Három fajta láb található a kínálatban. Fix lábak 20 - 100cm méretben, fix láb szintezővel, valamint teleszkópos állítható méretű láb. A legmagasabb színpad a 100-180cm teleszkópos lábból építhető. A színpadhoz ezen kívül válogathatunk a különböző méretű lépcsők, valamint korlátok közül, ezen kívül gondoskodnunk kell a színpad elemek megfelelő rögzítéséről.

Természetesen minden esetben segítünk az ügyfélnek a megfelelő kiegészítők kiválasztásában, valamint leszállítás után igény esetén a színpad összeállításában is!

Termék részletei
182171
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on