Thunder TRRS-30

25742

XLR mama - 3,5 mm Jack mikrofonkábel mobiltelefonhoz - 3m

3 990 Ft
Leírás

Műszaki adatok:
- Csatlakozás A: 3,5 mm Jack papa dugó 4 pólusú TRRS
- Csatlakozás B: XLR mama dugó
- Hossz: 3 m
- Rugalmas gumi anyag
- Precíz kidolgozás
- Igényes forrasztások
- Megbízható, masszív, stabil kábel
- Kondenzátor stúdió mikrofonokhoz
- Kompatiblis telefonok: Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, LG, Nokia, stb.
- Kompatibilis az összes Androidos telefonnal

Termékleírás:
A Thunder Audio kábelei azon vásárlóknak lettek kifejlesztve, akik megunták az olcsó minőségű, gyakran tönkremenő, megtöredező gyenge minőségű kábeleket és prémium minőségre vágynak. A kábelek rugalmas gumi borítással és törés gátlóval rendelkeznek, precíz kidolgozás és igényes forrasztások jellemzik. A csatlakozók érintkező része aranyozott a jobb vezetés érdekében.

A Thunder Audio TRRS kábelei kifejezetten mobiltelefonokhoz készülnek. A legtöbb esetben amikor mikrofont kötünk mobiltelefonhoz azt tapasztaljuk, hogy azok nem kompatibilisek egymással. Ennek oka az, hogy a mobilunkban TRRS 4 pólusú Jack csatlakozás található, mialatt a hozzákötött mikrofon általában kettő pólussal rendelkezik. Ez a kábel ezt a problémát oldja meg, segítségével az XLR csatlakozós kondenzátoros mikrofon kompatibilis lesz a telefonnal. A kábelhez kifejezetten a  Thunder Audio PC-750 mikrofont javasoljuk. Ideális Youtuber, Broadcast, Podcast, TikTok felhasználóknak.

TS: Tip, Sleeve (2 pólusú Jack)
TRS: Tip, Ring, Sleeve (3 pólusú Jack)
TRRS: Tip, Ring, Ring, Sleeve (4 pólusú Jack)

Az összes CTIA szabványt használó mobiltelefonnal kompatibilis: Apple, Samsung, HTC, Huawei, Xiaomi, LG, Blackberry, Sony, Microsoft, Nokia és szinte minden egyéb Android-os telefonnal!

Termék részletei
25742
6 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on