Power Dynamics PH-510

100860

professzionális DJ fejhallgató - 600mW

19 999 Ft
Leírás

Műszaki adatok: - Típus: Power Dynamics PH-510 - Teljesítmény: 600mW - Impedancia: 32 ohm - Érzékenység: 105 dB - Hangszóró átmérő: 5 cm - Frekvencia átvitel: 10 - 18.000 Hz - Kábel hossz: 2m (spirál) - Csatlakozó: 3,5 Jack vagy 6,3 Jack - Profi menetes átalakító adapter - Aranyozott csatlakozók - Szivacsos, párnázott hangszórók - 90°-ban forgatható - Állítható méret - Erőteljes basszusok - Ideális DJ felhasználásra - Tömeg: 0,35 kg
Termékleírás: A Power Dynamics a holland discotechnikai óriás, Tronios B.V. közép-felső kategóriás márkája. A vállalkozás 1998-as megalapítása óta hatalmas fejlődésen ment keresztül és kiváló árinak köszönhetően lassan egész Európában teret hódít, ma már több mint 40 országban vannak jelen. A gyártó nagy gondot fordít a minőségbiztosításra, minden darabot egyenként tesztel, mielőtt azok elhagynák a gyárat, így termékei nagyon megbízhatóak. Minden Power Dynamics termékre 3 év teljes körű garancia érvényes. Az MK Discotechnika Kft. 2011 óta a Power Dynamics hivatalos magyarországi forgalmazója.
A Power Dynamics 2014 végén frissítette és bővítette ki fejhallgató kínálatát. A korábbi típusokat átdolgozta, illetve új típusok jelentek meg a kínálatban, megerősítve ezzel pozícióját a fejhallgató gyártók között. A megújult kínálatban találunk otthoni általános célra, DJ illetve studió felhasználásra tervezett változatokat is. A PH-510 egy viszonlag kedvező árfekvésú, de komolyabb felhasználásra is ideális típus. DJ felhasználásra fejlesztették ki, de természetesen otthoni zenehallgatásra, hifi célokra is ideális választás. 3,5 mm Jack, valamint 6,3mm Jack csatlakozóval is rendelkezik, így akár keverőpultba, akár közvetlenül a számítógépbe, telefonba, TV-be is bedugható. A kábel egy aranyozott 3,5mm Jack dugóba végződik, melyre egy profi menetes aranyozott adaptert terekve alakítható a kábel 6,3mm Jackké, az adapter természetesen gyári tartozék. A fejhallgató rendkívül sok irányba forgatható, kifordítható, megkönnyítve ezzel a DJ-k munkáját. A hangszórók körülötti rész, valamint a fejtetőre illeszkedő része párnázott, így hosszabb ideig is viselhető kényelmetlenségek nélkül. Kiváló választás minden olyan felhasználó számára, aki egy megfizethető, de mégis profi felhallgatót keres, akár a nevesebb márkákkal is felveszi a versenyt. Ajánljuk DJ-k, hangosítók és otthoni felhasználók számára is.

Termék részletei
100860
3 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on