BeamZ SB1500LED

160524
BeamZ

nagy teljesítményű füst és buborékgép beépített RGB leddel

99 999 Ft
Leírás
Műszaki adatok:
- Típus: BeamZ SB1500LED
- Nagyon látványos effektgép
- Megbízható, erős ventilátorokkal
- 12 db 3w teljesítményű RGB LED
- Teljesítmény: 1500w
- Beépített programozható digitális vezérlő
- Masszív összeszerelés
- Könnyedén szállítható
- DMX vezérléses
- Holland gyártó, európai minőség
- Ideális választás házibuliba, discoba, színházakba
- Méret: 52 x 24 x 29 cm
- Tömeg: 8,2 kg
- Cégünknél füstfolyadékok és buborékfolyadékok is kaphatók, különböző sűrűségben és kiszerelésben

Termékleírás:
A BeamZ holland fénytechnikai gyártó, fejlesztő. Termékei abszolút a nyugat-európai minőséget képviselik, modernek, igényesek, látványosak. A cég nagy gondot fordít a minőségbiztosításra, minden darabot egyenként tesztel, mielőtt azok elhagynák a gyárat, így termékei nagyon megbízhatóak. A BeamZ termék minősége a professzionális felhasználást is lehetővé teszi. Minden BeamZ termékre 3 év teljes körű garancia érvényes.

A BeamZ SB1500 egy nagyon látványos, 3 az 1-ben effekt gép. A kilövellő buborékokat füsttel fújja fel miközben azokat több RGB LED világítja meg. Beépített digitális vezérlőjén rengeteg program beállítható,  például automata időzített vagy manuális funkció. Továbbá állítható a füst intenzitása, színek váltogatása, fújás gyakorisága valamint időtartama is így a gép nagyban megkönnyíti a technikusok, DJ-k dolgát. Egyszerű kialakításának köszönhetően a meghibásodás esélye nagyon kicsi. Jó minőségű, nagy teljesítményű ventilátorokkal szerelve, amelynek köszönhetően a buborék fújás nagyon intenzív. Kifejezetten látványos effekt, ami a legtöbb helyen különlegességnek számít. Ajánljuk házibulikba, discokba, klubok számára, de akár színházakba, rendezvényekre, egyéb helyekre is megfelelő választás.

A füstgéphez szükséges füstfolyadékot is meg tudja tőlünk rendelni, ami akár illatanyaggal is választható, illetve kiváló minőségű buborékfolyadékot is forgalmazunk. Fogyasztása nagyon kicsi, ha valaki intenzíven használja, sem tud 3 dl folyadéktól többet elfüstölni egy óra alatt, buborékfolyadékból pedig még sokkal kevesebb fogy. Egy átlagos buliban, észszerű használat mellett kb 2-4 dl folyadék fogy el mindössze.
Termék részletei
160524
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on